Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Καταστροφή


Ζείς σε έναν γνωστό κόσμο. Ο οικείος σου κόσμος θα πεθάνει. Ο οικείος σας κόσμος θα πεθάνει. Ο οικείος κόσμος θα πεθάνει. Ο θάνατος είναι η μοίρα του οικείου κόσμου. Ο θάνατος είναι ο οικείος σας κόσμος που θα πεθάνει. Θα καταστραφεί ό κόσμος σας. Όλοι οι κόσμοι αυτού του κόσμου θα καταστραφούν. Ο κόσμος όλων των κόσμων αυτού του κόσμου θα καταστραφεί. Ο κάθε κόσμος αυτού του κόσμου θα καταστραφεί. Ο κόσμος αυτών των κόσμων θα καταστραφεί. Θα πέσουν οι μάσκες σας. Θα πέσουν οι σκελετοί σας, θα γίνει σκόνη το ψέμα σας, θα χαθεί κάθε ίχνος της παρουσίας σας, θα εξαϋλωθεί το ψέμα σας, θα χαθεί το ψέμα σας, θα χαθείτε.

  

Ευχαριστώ για την άδεια αναδημοσίευσης

2 σχόλια:

NOSTOS είπε...

..και μαζί με τον παλιό κόσμο που θα καταστραφεί,μαζί με το ψέμα τους που θα χαθεί,οι δικές μας πληγές θα επουλωθούν,και με τα όνειρα μας μέσα στις στάχτες και στον κουρνιαχτό με τα δικά μας αμόλυντα όνειρα με τις δικές μας ζωόφορες ελπίδες έναν νέο κόσμο θα χτίσουμε από την αρχή ανθρώπινο όπως μας πρέπει και μας αξίζει και σαν κι εμείς φύγουμε χάρισμα και παρακαταθήκη στο μέλλον θα τον αφήσουμε.
Το ξέρω ρομαντικός,ονειροπόλος,ισως και γραφικός γίνομαι μα να μία φωτιά σιγοκαίει μέσα μου..
Την καλησπέρα μου καλέ μου φίλε.

Νimertis είπε...

έναν νέο κόσμο, ναι, φίλε μου ΝΟΣΤΟΣ... από την αρχή... πόσες ευκαιρίες χρειαζόμαστε; όσες απαιτούνται... από την αρχή...
χάρηκα το σχόλιό σου στις σκέψεις του φίλου Ιωάννη...
όμορφο Σ/Κ να έχεις...